Op zoek naar een accommodatie in Reichenfels? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Reichenfels. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Reichenfels te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Reichenfels. Bij de onderstaande accommodaties in Reichenfels kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Reichenfels neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Reichenfels in het kort

  • 28 kilometer aan pistes
  • Beginners kunnen hier goed terecht
  • Goede wandelmogelijkheden in de omgeving

Reichenfels ligt op 809 meter in het Oberes Lavanttal. Het dorp komt aan zijn naam door de goud- en zilvervondsten in de Middeleeuwen in dat dal. “Reichen” betekent lettelijk “rijken”. Tegenwoordig is het dorp vooral rijk aan natuur. Reichenfels staat bekend om zijn wandelroutes. De hele omgeving kan in de winter en de zomer te voet worden ontdekt. Het dorp is omringd door verschillende bergen en skigebieden. Het dichtstbijzijnde skigebied is de Klippitztörl. Dit gebied heeft 28 kilometer piste en zes ski-liften. Vooral beginners kunnen hier terecht.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief