Op zoek naar een accommodatie in Gosau? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Gosau. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Gosau te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Gosau. Bij de onderstaande accommodaties in Gosau kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Gosau neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

2 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Gosau

Gosau in het kort

  • Goede aansluiting op de rest van het gebied
  • Heerlijk rustig dorp aan het einde van het dal
  • Mooie winterwandeltochten in de directe omgeving

Gosau is een rustig dorp omdat het dal na Gosau dood loopt op de rotsen en er dus nauwelijks sprake is van doorgaand verkeer. Het skigebied bevindt zich nog net in Oberösterreich. Over de grens in Salzburgerland liggen de buurdorpen Annaberg en Rußbach. Voor het hele gezin is er bij Gosau 'Familienland': een ideale combinatie van winterplezier voor de kinderen en sportieve uitdagingen.

Gosau is een rustig dorp omdat het dal na Gosau dood loopt op de rotsen en er dus nauwelijks sprake is van doorgaand verkeer. Het skigebied bevindt zich nog net in Oberösterreich. Over de grens in Salzburgerland liggen de buurdorpen Annaberg en Rußbach. Voor het hele gezin is er bij Gosau 'Familienland': een ideale combinatie van winterplezier voor de kinderen en sportieve uitdagingen. Daarnaast heeft Gosau een van de meeste kilometers aan afgezette mountainbike-routes in alle niveau's.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief