Vakantiewoningen in Frankrijk

Visual

In Frankrijk vind je een groot aanbod aan vakantiewoningen. Groot of klein, modern of traditioneel? De mogelijkheden voor een vakantiewoning in Frankrijk zijn eindeloos. Voor ieder gezelschap valt er wel een geschikt vakantiehuis te vinden. In het centrum van een dorp of vlakbij de lift? Het zijn tal van vragen die je dient te beantwoorden bij de zoektocht naar een vakantiewoning in Frankrijk.

Een vakantiewoning in Frankrijk is een goede keus wanneer je tijdens je vakantie niet vast wil zitten aan de tijden van het ontbijt en diner. Je hebt de vrijheid om te doen en laten wat je zelf wil en dat is toch precies de essentie van vakantie? Families, grote gezelschappen, een vakantiewoning in Frankrijk heeft iedereen het nodige te bieden. Uitslapen of als eerste bij de lift? Kies voor een vakantiehuis, dan beleeft iedereen een heerlijke vakantie.

Lees meer

1 gevonden Vakantiewoning

Marmotte Mountain Hideaway is een mooi chalet, perfect gelegen op 100 meter afstand van de Grand Monets skilift, welke je toegang biedt t ... Lees meer

Accommodatie: Vakantiewoning met 9 bedden

Kenmerken: sauna, internetaansluiting, zwembad

Ligging: -

Fitness Overdekt zwembad Sauna
Op aanvraag  

Zoek een vakantiewoning in Frankrijk

Frankrijk in het kort

Foto Frankrijk
  1. Praktische, comfortabele onderkomens
  2. Ruim aanbod aan accommodaties
  3. Vaak aan, of bij de piste gelegen

Frankrijk

Wie op zoek is naar een hotel in Frankrijk heeft vele mogelijkheden. Van pittoreske auberges tot luxe wellnesshotels. Een appartement of vakantiehuis in Frankrijk is een goede keus wanneer je liever wat meer vrijheid hebt. Voor je vakantie in Frankrijk heb je tal van mogelijkh...
eden wat betreft accommodatie. Hotels in Frankrijk zijn er in alle soorten en maten. In de mondainere dorpen vind je luxe wellnesshotels waar het je aan niets zal ontbreken.

De kleinere hotels in Frankrijk zullen je meer aanspreken wanneer je op zoek bent naar het échte Frankrijk. Traditionele Franse gerechten, knusse hotelkamers en een mooie ligging in Franse dorpjes. Vakantiewoningen en appartementen in Frankrijk staan bekend om hele andere zaken. Hier is praktisch het toverwoord. Appartementen in Frankrijk zijn vaak gelegen in grote complexen. Vaak niet al te sfeervol, maar wel praktisch en vlakbij de piste.
Lees meer