Accommodaties in Combloux - Frankrijk

Header foto van combloux

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Combloux. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Combloux. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Combloux kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Combloux boeken.

Lees meer

2 gevonden accommodaties

Overnachten onder het toeziend oog van de imposante Mont Blanc, wie wil dat nou niet? Bij Hotel Alpen Valley in Combloux is het mogelijk. ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 50 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, parkeerplaatsen

Ligging: in de buurt van de lift, centrale ligging, rust ...

Fitness Restaurant Sauna
Vanaf €103,-
Andere accommodaties in de buurt van Combloux

La Chemenaz is een sfeervol hotel in het centrum van Les Contamines. Het hotel is gebouwd in typisch Savoyaardse stijl wat voor een authe ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 80 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, parkeerplaatsen

Ligging: centrale ligging, winkels in de buurt

Fitness Buiten zwembad Restaurant Sauna
Vanaf €70,-  
test

Combloux in het kort

Foto Combloux
  1. Rustige, maar gezellige après-ski
  2. Ideaal voor beginners en kinderen
  3. Oud, authentiek wintersportdorp

Combloux

Combloux is een oud, authentiek wintersportdorp op maar een paar minuten verw...
ijderd van het mondaine Megève. Volgens de bewoners heb je vanuit Combloux het mooiste uitzicht op de Mont Blanc. Hier komen de liefhebbers van oude chalets, een rustig dorpsleven en een drankje met de stamgasten van het lokale café. Het skiën speelt hier niet de hoofdrol, maar voor niet te fanatieke skiërs en kleine kinderen heeft het skigebied van Combloux voldoende te bieden. Het ligt op de hellingen van de Col du Jaillet (1750 m) en bestaat voornamelijk uit blauwe en rode pistes. Vanaf de top kan je naar Megève skiën of verder door naar de pistes op de Christomet (1850 m).
Lees meer