Op zoek naar een accommodatie in Val Thorens? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Val Thorens. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Val Thorens te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Val Thorens. Bij de onderstaande accommodaties in Val Thorens kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Val Thorens neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

20 resultaten gevonden

Hotels (18) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (2) Chalets (0)

In de buurt van Val Thorens

Val Thorens in het kort

  • Buitengewoon sneeuwzeker
  • Après-ski tot diep in de nacht
  • Veel accommodaties skiënd te bereiken

Val Thorens ligt aan het einde van de Belleville vallei op een hoogte van maar liefst 2300 meter. In Europa’s hoogstgelegen wintersportdorp ligt werkelijk altijd sneeuw. Van vroeg in het najaar tot diep in het voorjaar ben je hier verzekerd van een sneeuwzekere wintersport. Het autovrije dorp wordt omringd door pistes, waardoor je vaak tot de voordeur van je accommodatie kunt skiën. Val Thorens is onderdeel van Les Trois Vallées, een skigebied met meer dan 600 km piste dat gedeeld wordt met Les Menuires, [IL:FRSAVO025], Méribel, Courchevel, [IL:FRSAVO037], [IL:FRSAVO028] en [IL:FRSAVO035]. Je kunt echter ook voor een skipas kiezen voor slechts een deel van het pisteaanbod (Val Thorens - Orelle). Alles is in Val Thorens aanwezig om je, dag en nacht, van een geweldig wintersport te laten genieten.

Val Thorens heeft In tegenstelling tot veel andere Franse skidorpen sfeervolle, houten appartementen in plaats van grauwe betoncomplexen. Hoogbouw is er wel, maar het vele hout en natuursteen geven de gebouwen in Val Thorens een vriendelijke uitstraling. De nieuwe appartementen zijn voornamelijk in “chaletstijl” gebouwd. De hoge ligging heeft ook nadelen: er is geen boom te zien en het kan er akelig koud zijn! Ook op het gebied van après-ski heeft Val Thorens een naam hoog te houden. Van vroeg in de middag tot diep in de nacht kun je hier feesten. Populaire bars zijn La Folie Douce, 360 Bar en Le Monde. Voor wie geen liefhebber is van après-ski, vallen er na het skiën tal van andere dingen te ondernemen. Zo is er onder andere een 6 km lange rodelbaan, zipline La Tyrolienne en kun je hier ijsduiken, ijskarten en fatbiken. Val Thorens is een bestemming waar iedere wintersporter zich zal vermaken.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief