Op zoek naar een accommodatie in Le Grand Bornand? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Le Grand Bornand. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Le Grand Bornand te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Le Grand Bornand. Bij de onderstaande accommodaties in Le Grand Bornand kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Le Grand Bornand neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Le Grand Bornand in het kort

  • Ook uiterst geschikt voor snowboarders en langlaufers
  • Rustig, traditioneel dorp met houten chalets
  • Zonnig, gevarieerd skigebied

Le Grand Bornand is een rustig en provinciaals dorp dat op zes kilometer van La Clusaz ligt. Hier tref je geen flats of hoogbouw aan maar veelal rustieke in hout gebouwde chalets. Het dorp ligt in het hart van het Massif des Aravis en is onderverdeeld in twee etages: Le Grand Bornand Village (1000 m) en Le Chinaillon (1300m). Het skigebied boven Chinaillon heeft bijna 90 kilometer aan pistes met als hoogste punt de 2100 meter hoge Mont Lachat.

Le Grand Bornand is een typisch Savoyaards dorp met karakteristieke huizen en een dorpsplein met kerk. Ben je tijdens je wintersport ook van plan te gaan langlaufen dan zit je hier een stuk beter dan in het hoger gelegen Le Chinaillon. Aan de binnenstad van Le Chinaillon zie je goed dat de geschiedenis teruggaat tot de 17e eeuw. De authentieke kenmerken zijn gelukkig bewaard gebleven voor volgende generaties. Beide dorpen bestaan uit een grote verzameling van chalets en voorzieningen waar je tijdens je wintersport naar verlangt.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief