Op zoek naar een accommodatie in Les Carroz? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Les Carroz. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Les Carroz te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Les Carroz. Bij de onderstaande accommodaties in Les Carroz kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Les Carroz neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Les Carroz in het kort

  • Aan de poorten van het Grand Massif
  • Onderscheiden met familievriendelijk label
  • Charmante wintersportplaats

Les Carroz is een echt familiedorp en heeft een eigen skigebied met zo'n 55 kilometer aan pistes. Door de jaren heen is het dorp omgevormd tot een modern skiresort speciaal ingericht voor gezinnen. De eerste lift werd hier door de plaatselijke klokkenmaker gebouwd! De boeren maakten vroeger in de winter onderdelen voor klokken om in hun levensonderhoud te voorzien.

De boerderijen van Les Carroz zijn omgebouwd tot comfortabele appartementen of chalets. In dit dorp valt veel te ontdekken, onder andere de oude kapellen en kastelen. Het skigebied van Les Carroz heeft een snowpark op la Combe de Vemant. 's Avonds kun je skiën op de verlichte piste Le Timalets.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief