Op zoek naar een accommodatie in Manigod? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Manigod. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Manigod te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Manigod. Bij de onderstaande accommodaties in Manigod kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Manigod neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Manigod in het kort

  • Autenthiek bergdorpje
  • Ideaal voor families en rustzoekers
  • Prachtige omgeving

Manigod Village ligt in het hart van Massif des Aravis. Door bergen omgeven als Tournette, Mont Charvin en l’ Etale is door de eeuwen heen rust en schoonheid bewaard gebleven in Manigod. Manigod bestaat, zoals veel Franse resorts, uit verschillende dorpskernen. ‘Le Village’ is gelegen in de vallei op 950 meter hoogte met houten huizen die soms eeuwen oud zijn. Wat hoger gelegen op 1500 meter vind je ‘Le Resort’ wat op zichzelf weer bestaat uit twee dorpskernen ‘Etale’ en ‘Croix Fry’. Op verschillende terrassen kun je hier genieten van de unieke vergezichten.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief