Op zoek naar een accommodatie in Valloire? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Valloire. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Valloire te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Valloire. Bij de onderstaande accommodaties in Valloire kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Valloire neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Valloire in het kort

  • Modern Frans bergdorp
  • Aan de voet van de beroemde Galibier
  • Grootste skigebied van de Haute Maurienne

Aan de voet van de imposante Galibier ligt het authentieke plaatsje Valloire. Op een hoogte van 1430 meter vindt de wintersporter hier alles voor een geslaagde vakantie. Er is een ruime keus aan accommodaties en er zijn tal van restaurants en winkeltjes. Op uitbundige après-ski hoef je in Valloire niet te rekenen, je zou het eerder kunnen omschrijven als nagenieten onder het genot van een goed glas wijn en Franse specialiteiten. Gezellige plekken zijn de brouwerij van het Galibier bier, Le Centre Bar Pub of Le Mast'Rock.

Valloire vormt samen met het nabijgelegen Valmeinier het grootste skigebied van de Haute Maurienne: Galibier Thabor. Ruim driekwart van de 150 kilometer aan pistes ligt bij Valloire, dus aan afdalingen geen gebrek. De bebouwing in Valloire is in tegenstelling tot veel andere Franse wintersportsportbestemmingen sfeervol. Geen statische appartementencomplexen, maar uit hout opgetrokken chalets. Valloire heeft ook een familievriendelijk karakter, er valt van alles te ondernemen voor gezinnen met kinderen. Maak een wandeling met lama's, ga schaatsen op de ijsbaan of maak een tocht met een hondenslee. Valloire: skiën op de flanken van de Galibier >

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief