Op zoek naar een accommodatie in La Joue du Loup? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in La Joue du Loup. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in La Joue du Loup te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in La Joue du Loup. Bij de onderstaande accommodaties in La Joue du Loup kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in La Joue du Loup neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

10 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (7) Chalets (1)

In de buurt van La Joue du Loup

La Joue du Loup in het kort

  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Veel activiteiten naast de piste
  • Accommodaties op loopafstand van de liften

In tegenstelling tot het naastgelegen Superdévoluy is La Joue du Loup stukken sfeervoller. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat hier minder hoogbouw voorkomt. Het dorp bestaat voor een groot gedeelte uit chalets met hier en daar een winkel en een restaurantje. Qua après-ski moet je het doen met een enkele bar. In het hoogseizoen kan het hier desondanks erg gezellig zijn!

Het skigebied van Le Dévoluy bestaat uit 100 kilometer aan pistes die iedere skiër makkelijk aan kan. Op de brede en vaak zonnige afdalingen kun je in alle rust je bochten draaien in het tempo dat jij wil. De dalafdaling van La Joue du Loup komt middenin het dorp uit. Eerst nog een drankje drinken bij Le Rapido aan de piste of meteen de intimiteit van je eigen chalet opzoeken? Wie later op de avond nog op stap wil kan naar de Le Refuge Bar.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief