Op zoek naar een accommodatie in Val d'Isère? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Val d'Isère. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Val d'Isère te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Val d'Isère. Bij de onderstaande accommodaties in Val d'Isère kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Val d'Isère neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

8 resultaten gevonden

Hotels (4) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Val d'Isère

Val d'Isère in het kort

  • Eldorado voor off-piste liefhebbers
  • Goede hotels en après-ski-mogelijkheden
  • In oude stijl gerenoveerd centrum
  • Uitgebreid, sneeuwzeker skigebied met uitstekend liftsysteem

In 1888 werden in dit dorp de eerste hotels geopend, maar pas in de jaren '30 kwam het wintertoerisme in Val d'Isère écht op gang. De Olympische successen van onder andere de zusjes Goitschel en Jean-Claude Killy zorgden voor nog meer bekendheid. Het centrum van Val d’Isère heeft door renovatie sinds 1992 weer een uniforme, chique ‘oude’ aanblik. Val d’Isère voelt hierdoor weer een stuk sfeervoller aan en sindsdien stroomt het wintersportpubliek ook weer massaal toe. Voor Franse begrippen is het een zeer levendig dorp getuige de vele winkels, bars en restaurants. Ook in Val d’Isère weten ze wat après-ski is!

Val d’Isère ligt op een hoogte van 1800 meter en is een langgerekt dorp met een typisch Savoyaards karakter. De vele houten chalets en de barokke kerk geven de plaats een authentiek karakter. Dit betekent overigens niet dat men in Val d’Isère niet met de tijd is meegegaan. Diverse accommodaties zijn ski in-ski out, er is een uitgebreid aquasportif centre met sportfaciliteiten en zwembad en je kunt bijzondere winteractiviteiten als ijsklimmen, speedriding en ijsracen ondernemen. Het skigebied van Val d’Isère, dat het dorp deelt met Tignes, is van grote schoonheid. Tignes-Val d'Isère bestaat uit meer dan 300 kilometer aan pistes die reiken tot een sneeuwzekere hoogte van 3456 meter.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief