Op zoek naar een accommodatie in La Plagne? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in La Plagne. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in La Plagne te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in La Plagne. Bij de onderstaande accommodaties in La Plagne kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in La Plagne neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

11 resultaten gevonden

Hotels (4) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (4) Chalets (0)

In de buurt van La Plagne

La Plagne in het kort

  • Mooie afdalingen door het bos
  • Prima langlaufmogelijkheden
  • Uitstekende pistes voor beginners en kinderen

Oorspronkelijk bestond La Plagne uit de vier dorpen Macot, Aime, Longefoy en Bellentre. Tegenwoordig worden elf dorpjes tot La Plagne gerekend. In Centre, midden in het skigebied, staan vooral grote appartementengebouwen, net als in Aime. Plagne 1800 onderscheidt zich met kleine vrijstaande chalets met appartementen.

Op loopafstand van Centre liggen de twee nieuwste dorpen: Villages en Soleil. Bellecôte is weer een langgerekte aaneengesloten slang van moderne appartementencomplexen. Wat de dorpen gemeen hebben is dat ze allemaal behoren tot hetzelfde skigebied. Skigebied Paradiski bestaat uit meer dan 400 km piste en is ontstaan toen de pistes van Les Arcs en La Plagne met elkaar verbonden werden.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief