Op zoek naar een accommodatie in Valmeinier? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Valmeinier. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Valmeinier te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Valmeinier. Bij de onderstaande accommodaties in Valmeinier kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Valmeinier neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Valmeinier in het kort

  • Grootste skigebied van de Maurienne
  • 2 dorpen, Valmeinier 1500 en 1800
  • Oude liftinstallaties

Valmeinier is een gemoedelijk Frans dorpje in de Savoie dat uit twee delen bestaat die op verschillende hoogten liggen: Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800. Beide dorpskernen liggen aan de voet van Le Gros Crey (2594 m) en zijn volledig op de wintersport ingesteld. Valmeinier 1800 heeft als voordeel dat alle accommodaties zich hier op loopafstand van de piste bevinden. Valmeinier 1500 is een stukje authentieker en heeft de oorspronkelijke charme van een Frans bergdorpje. Wanneer je geen belang hecht aan après-ski, winkels en al te veel vertier is Valmeinier een prima bestemming. Valloire, dat aan de andere zijde van Le Crey du Quart (2534 m) ligt, heeft meer te bieden na afloop van een dag op de piste.

Valmeinier maakt onderdeel uit van skigebied Galibier Thabor en direct boven het dorp liggen de pistes van Le Gros Crey. Vanuit Valmeinier 1800 stap je in de 6-persoons stoeltjeslift Jeux, waarmee je direct in het hart van het skigebied staat. Valmeinier 1500 heeft als voordeel dat je vanaf hier sneller de aansluiting maakt op de pistes van Le Crey du Quart. Hier ligt het overgrote deel van het pisteaanbod en de mogelijkheden zijn hier net iets uitgebreidr. Vanaf deze zijde lopen twee prachtige blauwe dalafdaling terug richting Valmeinier. Andere activiteiten die je in Valmeinier kunt ondernemen zijn sneeuwschoenwandelen, paragliding, rodelen en bowlen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief