Op zoek naar een accommodatie in Auris En Oisans? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Auris En Oisans. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Auris En Oisans te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Auris En Oisans. Bij de onderstaande accommodaties in Auris En Oisans kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Auris En Oisans neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Auris En Oisans in het kort

  • Familievriendelijk
  • Prachtig uitzicht over de besneeuwde bergtoppen
  • Rustig dorp met weinig toeristen

Op meer dan 1600 meter is Auris een ideaal toevluchtsoord voor iemand die houdt van rust maar wel de beschikking wilt hebben over een eindeloos aantal piste kilometers. Auris is namelijk veel kleiner, en minder toeristisch dan bijvoorbeeld het nabijgelegen L'Alpe d'Huez of Les Deux Alpes. Auris bevindt zich letterlijk bovenop een berg, en daarom dien je altijd weer dezelfde weg richting dal te nemen.

Ondanks de kleinschaligheid van Auris biedt het dorp alles wat je van een moderne wintersportplaats verwacht. Het is een erg gezellig en zonnig dorp. Op de meeste plekken kun je genieten van een prachtig uitzicht over Les Deux Alpes. Vanuit de meeste appartementen kun je direct de pistes op van het skigebied Alpe d'Huez. In dit gebied kun je je vermaken op 245 kilometer aan uitstekend geprepareerde pistes.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief