Op zoek naar een accommodatie in Les Saisies? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Les Saisies. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Les Saisies te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Les Saisies. Bij de onderstaande accommodaties in Les Saisies kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Les Saisies neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Les Saisies in het kort

  • Liften en pistes tot in het dorp
  • Sneeuwzeker door ligging
  • Uitstekend langlaufgebied
  • Zeer geschikt voor families

Les Saisies is de laatste jaren steeds populairder geworden door de investering in moderne voorzieningen. Gelukkig is dit niet ten koste gegaan van de sfeer. Les Saisies bestaat grotendeels uit houten chalets en pittoreske huisjes. De nieuwbouw is geheel in de traditionele stijl van de bestaande accommodaties gebouwd. In 1992 werden hier de onderdelen langlaufen en biatlon van de Olympische Spelen van Albertville gehouden.

Langlaufers zitten hier vanzelfsprekend dus ook goed. Door de bosrijke omgeving liggen ruim 120 kilometer aan (hooggelegen) loipes verspreid, die gedurende het hele seizoen uitstekend worden onderhouden. Les Saisies is een familievriendelijke wintersportbestemming aangezien het skigebied direct boven het dorp niet te groot is en er diverse skischolen zijn. Een kinderland waar de allerkleinsten kunnen spelen en hun eerste meters op de ski’s kunnen maken mag ook niet ontbreken. Vanuit de diverse dorpskernen, waar een skibus tussen rijdt, vertrekken liften richting de pistes van L'Espace Diamant. Het uitzicht op de imposante Mont Blanc geeft Les Saisies nog net dat beetje extra glans.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief