Op zoek naar een accommodatie in L'Alpe d'Huez? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in L'Alpe d'Huez. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in L'Alpe d'Huez te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in L'Alpe d'Huez. Bij de onderstaande accommodaties in L'Alpe d'Huez kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in L'Alpe d'Huez neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

L'Alpe d'Huez in het kort

  • Charmante oude dorpjes in de vallei
  • Groot skigebied met voldoende mogelijkheden
  • Ideaal voor skiërs en niet-skiërs

L’Alpe d’Huez staat bekend als het eiland in de zon. Deze bijnaam heeft het dorp te danken aan de gunstige ligging ten opzichte van het zuiden en de daarbij behorende zonuren. Desondanks is sneeuw tot diep in het seizoen gegarandeerd dankzij de hoge ligging. Naast een trekpleister voor wielrenners is L’Alpe d’Huez ook een meer dan behoorlijke wintersportbestemming. Alle voorwaarden voor een onvergetelijke tijd zijn aanwezig.

L'Alpe d'Huez heeft een zeer divers skigebied met een groot aanbod aan pistes voor zowel beginners als gevorderde wintersporters. Voor beginners zijn er rondom het dorp relatief eenvoudige pistes, terwijl de pistes bij het hoogste punt van Pic Blanc zelfs een uitdaging zijn voor vergevorderde skiërs. Hier begint onder andere de Sarenne, de langste zwarte piste van de Alpen. Daarnaast heeft L'Alpe d'Huez een groot aanbod aan off-pistemogelijkheden. Wintersporters van elk niveau zullen zich hier kunnen vermaken! Ook de dorpen [IL:FRISER008], [IL:FRISER018] en Auris En Oisans horen bij het skigebied van L'Alpe d'Huez. Snowplaza heeft L'Alpe d'Huez bezocht. Lees onze ervaringen in het weblog >

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief