Op zoek naar een accommodatie in La Clusaz? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in La Clusaz. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in La Clusaz te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in La Clusaz. Bij de onderstaande accommodaties in La Clusaz kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in La Clusaz neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

La Clusaz in het kort

  • Op anderhalf uur van Genève
  • Typisch Frans bergdorpje
  • Gemoedelijke wintersportsfeer
  • Sneeuwzeker skigebied

La Clusaz is een authentiek en gezellig Frans bergdorp. De naam La Clusaz is afgeleid van het woord ‘cluse’, een smalle doorgang boven het dorp waar het water van het riviertje Le Mur met grote kracht zijn weg vindt naar beneden. Het dorp kreeg bekendheid door zijn Olympische winnaars tijdens de winterspelen van Squaw Valley en Albertville. Inmiddels is La Clusaz een volwassen wintersportplaats met een gunstige ligging, anderhalf uur van het vliegveld van Genève.

La Clusaz ligt middenin het skigebied Massif des Aravis dat over meer dan 200 kilometer aan pistes beschikt. Over de sneeuw hoef je je geen zorgen te maken aangezien de pistes reiken tot maar liefst 2600 meter. Het skigebied van La Clusaz spreekt ieder type skiër aan, zowel beginners als gevorderden kunnen zich hier uitstekend vermaken. Een uitstapje naar Le Grand Bornand behoort ook tot de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief