Op zoek naar een accommodatie in Les Contamines? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Les Contamines. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Les Contamines te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Les Contamines. Bij de onderstaande accommodaties in Les Contamines kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Les Contamines neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

2 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Les Contamines

Les Contamines in het kort

  • Charmante omgeving met aantrekkelijke pistes
  • Sneeuwzeker gebied
  • Uitzicht op het Mont Blanc-massief

Dit traditionele bergdorp met 1000 inwoners heeft geen doorgaand verkeer en is ondanks het toerisme behoorlijk rustig. Het geweldige Mont Blanc-massief vormt het unieke decor van Les Contamines. Niet alleen de ligging aan de westelijke helling van deze berg maakt de plaats zo aantrekkelijk, ook het ruime aanbod van sneeuwzekere pistes lokt menig vakantieganger. Verder heeft Les Contamines een goede kinderopvang en een aantal gezellige cafeetjes.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief