Op zoek naar een accommodatie in Flaine? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Flaine. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Flaine te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Flaine. Bij de onderstaande accommodaties in Flaine kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Flaine neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Flaine in het kort

  • Snelle toegang tot de pistes
  • Geen uitgaansleven
  • Eenvoudig te bereiken
  • Gebouwd in 'Bauhaus'-stijl
  • Sneeuwzekere bestemming

Flaine is in de zestiger jaren ontworpen door de Bauhaus-architect Marcel Breuer. Het dorp kenmerkt zich daarom ook door de strakke, witte, betonnen gebouwen die her en der door het dorp verspreid staan. Een futuristische uitstraling die door de een als sfeervol en door de ander als misplaatst wordt gezien. In de loop der jaren is Flaine gaan bestaan uit diverse wijken: Flaine Foret, Flaine Forum, Flaine Front Neige en Hameau de Flaine. Deze laatste wijk is in tegenstelling tot de andere drie wel in de traditionele chaletstijl gebouwd.

Goed om te weten is dat Flaine een autovrij centrum heeft. Alleen om je bagage uit te laden mag je even met je auto het dorp in. Vanuit het dorp vertrekken diverse liften richting het skigebied Le Grand Massif, dat uit meer dan 250 kilometer aan pistes bestaat. Ook buiten de piste valt hier genoeg te beleven, zo kun je leren autorijden door de sneeuw, paragliden, buggyrijden en snowkiten. Flaine, een functionele wintersportbestemming in de Franse Alpen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief