Op zoek naar een accommodatie in Les Arcs? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Les Arcs. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Les Arcs te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Les Arcs. Bij de onderstaande accommodaties in Les Arcs kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Les Arcs neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

11 resultaten gevonden

Hotels (4) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (4) Chalets (0)

In de buurt van Les Arcs

Les Arcs in het kort

  • Autovrij centrum
  • Geschikt voor elk niveau
  • Kindvriendelijk
  • Skiën tot de voordeur

Les Arcs bestaat uit vier moderne dorpen: Arc 1600, 1800, 2000 en het nieuwe Arc 1950. De dorpen zijn autovrij en mede daardoor zeer kindvriendelijk. 1600 is de oudste en kleinste van de vier. Hier komen voornamelijk gezinnen met kleinere kinderen. 1800 is het grootste dorp en geniet de voorkeur van jonge wintersporters vanwege de après-ski. In Arc 2000 is ’s avonds relatief weinig te doen. Het nieuwe Arc 1950 is gebouwd in de traditie van de architectuur van de Savoie. De vier dorpen zijn door middel van skibussen met elkaar verbonden.

Het skigebied van Les Arcs, Paradiski, beschikt over meer dan 400 km aan pistes. Het pisteaanbod is overwegend blauw en rood, maar de 18 zwarte pistes zorgen ervoor dat ook gevorderde skiërs en snelheidsduivels zich niet hoeven te vervelen. Door middel van de Vanoise Express kun je de oversteek maken naar La Plagne. Ook naast het skiën zijn er veel activiteiten te ondernemen, de dorpen hebben zich namelijk gericht op verschillende doelgroepen zodat iedereen zich kan vermaken, van gezinnen met kleine kinderen tot tieners en volwassenen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief