Op zoek naar een accommodatie in Risoul? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Risoul. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Risoul te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Risoul. Bij de onderstaande accommodaties in Risoul kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Risoul neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

3 resultaten gevonden

Hotels (3) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Risoul in het kort

  • Aantrekkelijk voor beginners
  • Goede mogelijkheden voor langlaufers
  • Kindvriendelijk gebied
  • Modern, compact skistation

Risoul ligt 12 kilometer boven het oude Risoul Village. Het is een modern dorp met een aantrekkelijk skigebied voor de gemiddelde skiër. Risoul deelt het skigebied met [IL:FRALSU011]. Het eigen skigebied bestaat uit drie gebieden en gaat tot 2561 meter. Snowboarders zijn in Risoul aan het juiste adres. Voor hen is er Waouland met onder meer een funpark van 800 meter.

Net zoals veel andere Franse wintersportbestemmingen is in Risoul alles gericht op functionaliteit. De appartementencomplexen bevinden zich vlak bij de piste en alle voorzieningen zijn binnen loopafstand. Veel wintersporters kiezen voor Risoul door de perfecte combinatie tussen prijs, wintersportmogelijkheden en vele zonuren.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief