Op zoek naar een accommodatie in Les Deux Alpes? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Les Deux Alpes. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Les Deux Alpes te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Les Deux Alpes. Bij de onderstaande accommodaties in Les Deux Alpes kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Les Deux Alpes neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

6 resultaten gevonden

Hotels (5) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (1) Appartementen (0) Chalets (0)

Les Deux Alpes in het kort

  • Goede après-ski
  • Levendige en jeugdige atmosfeer
  • Skiën tot de voordeur
  • Veel zon, maar toch sneeuwzeker
  • Zeer geschikt voor beginners

Les Deux Alpes is al jarenlang een populaire wintersportbestemming in de Franse Alpen. Door de aanwezigheid van een gletsjer (die tijdens de zomer ook geopend is) is het skigebied 100% sneeuwzeker en voor Franse begrippen is er een uitbundige après-ski. Dit is ook de reden dat veel jongeren voor een wintersport in Les Deux Alpes kiezen. Het dorp bestaat uit 2 gedeeltes die allebei een snelle toegang tot de pistes bieden: Les 2 Alpes 1650 en Les 2 Alpes 1800.

Les Deux Alpes 1650 en 1850 zijn in de loop der jaren aan elkaar gegroeid. Je hebt in het dorp een ruime keus aan appartementencomplexen en hotels. Ook winkels, restaurants en barretjes vind je er in overvloed. Daarnaast is het fijn dat de liften vrijwel altijd op loopafstand van je onderkomen liggen. Les Deux Alpes, of Les 2 Alpes, is een sneeuwzeker en bruisend wintersportdorp met gezellige après-ski. Zowel ervaren freestylers als beginnende skiërs zich voelen zich thuis in deze veelzijdige bestemming.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief