Op zoek naar een accommodatie in Morzine? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Morzine. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Morzine te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Morzine. Bij de onderstaande accommodaties in Morzine kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Morzine neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

26 resultaten gevonden

Hotels (20) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (2) Chalets (1)

In de buurt van Morzine

Morzine in het kort

  • Levendige bestemming in Les Portes du Soleil
  • Aansluiting op Les Gets en Avoriaz
  • Gezellig centrum met winkels en restaurants

Morzine is uitgegroeid tot een wintersportbestemming van formaat. Al in 1934 kwam hier het skitoerisme op gang met de aanleg van de eerste lift. Desondanks heeft Morzine zijn dorpse karakter altijd weten te behouden aangezien je hier geen hoogbouw vindt. Het skigebied van Morzine sluit perfect aan op dat van Avoriaz en Les Gets. Aan de ene kant van het dorp gaat de 6-persoons TC Super Morzine omhoog en aan de andere zijde de TC du Pléney en TC La Crusaz. Wil je oversteken van de ene naar de andere zijde, dan moet je wel altijd eerst door een deel van het dorp. Wanneer je vroeg op de ski's stapt behoort ook de beroemde skitocht door Les Portes du Soleil tot de mogelijkheden.

Morzine is een dorp met een traditionele uitstraling en de chaletbebouwing ademt charme en allure uit. Desondanks is het een van de meest levendige bestemmingen van Les Portes du Soleil. Onderaan de piste vind je gezellige après-ski (Le Tremplin) en in de hoofdstraat zijn diverse hotspots waar je heerlijk kunt loungen. Mocht je daarna nog energie overhebben dan kun je tot vroeg in de ochtend dansen in de discotheken Le Paradis en L’Opera. In het centrum van Morzine ligt een ijsbaan en vind je een gezellige mix van winkels, hotels en restaurants. Morzine heeft een zeer uitgebreid aanbod voor zowel fanatieke wintersporters als families, iedereen zal zich hier vermaken! Snowplaza heeft Morzine bezocht. Lees onze ervaringen in het weblog >

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief