Op zoek naar een accommodatie in Superdévoluy? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Superdévoluy. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Superdévoluy te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Superdévoluy. Bij de onderstaande accommodaties in Superdévoluy kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Superdévoluy neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

10 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (7) Chalets (1)

In de buurt van Superdévoluy

Superdévoluy in het kort

  • Alles onder één dak: appartement, VVV en café
  • Liften binnen 100 meter
  • Zonnig, onbezorgd skiën

Superdévoluy is het meest extreme voorbeeld van een modern skidorp uit de jaren zeventig. Alles onder één dak was destijds het uitgangspunt van de architecten en dat is hen ook gelukt. Je vindt in de gebouwen onder andere het VVV-kantoor, appartementen, winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden en bent altijd maximaal 100 meter van de liften verwijderd. Erg sfeervol is het allemaal niet, praktisch wel! Het nabijgelegen La Joue du Loup is door de aanwezigheid van chalets en laagbouw een stuk charmanter.

Zo gauw je op de ski’s staat in het skigebied van Le Dévoluy ben je de sfeerloze bebouwing al weer vergeten. Op de brede, glooiende afdalingen is het heerlijk skiën en iedereen kan hier uit de voeten. Diverse stoeltjesliften en (oude) pannenkoekenliften zorgen voor de ontsluiting van 100 kilometer aan pistes. Bij verse sneeuw kan in Superdévoluy ook prima off-piste geskied worden. Wie minder geeft om sfeer en service, maar voor een betaalbaar bedrag wil skien is in Superdévoluy aan het goede adres.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief