Op zoek naar een accommodatie in La Rosière? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in La Rosière. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in La Rosière te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in La Rosière. Bij de onderstaande accommodaties in La Rosière kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in La Rosière neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

La Rosière in het kort

  • Sfeervolle bebouwing
  • Skiën in Italië en Frankrijk
  • Zonnige bestemming

La Rosière, gelegen in de Savoie, bestaat uit een oude dorpskern met nieuwe chalets. Dit vrij onbekende en rustige gebied gelegen op 1850 m heeft ruim 150 km aan pistes, met de mogelijkheid om uit te wijken naar het aangrenzende Italiaanse deel van [IL:ITVALD007]. Een dagtocht naar [IL:ITVALD007] inclusief Italiaanse lunch mag hier niet aan je wintersport ontbreken. De redelijk gemakkelijke en brede pistes liggen het grootste deel van de dag in de zon. Voor snowboarders en freestylers is er het Poletta snowpark. De langlaufers beschikken over 12 km aan loipes met een mooi uitzicht op het dal. Er zijn voor wandelaars een wandelpaden, die gedeeltelijk naast de langlaufloipes liggen.

In tegenstelling tot veel andere Franse wintersportbestemmingen heeft La Rosière een authentieke uitstraling. Hier geen betonnen appartementencomplexen maar sfeervolle gebouwen die passen bij de omgeving. De afgelopen jaren heeft La Rosière zich flink ontwikkeld. Er zijn niet alleen diverse faciliteiten en accommodaties bijgekomen, ook het skigebied is uitgebreid. Zo kun je sinds 2018/2019 skiën op de Mont Valaisan, waar je vijf nieuwe pistes tot je beschikking hebt.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief