Op zoek naar een accommodatie in Morillon? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Morillon. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Morillon te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Morillon. Bij de onderstaande accommodaties in Morillon kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Morillon neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Morillon in het kort

  • Autovrij gezinsdorp
  • Verbonden met het grootse skigebied Grand Massif
  • Sneeuwzeker

Morillon is een familie georiënteerde bestemming in de noordelijke Franse Alpen in de Haute Savoie. Voor ieder type vakantieganger zijn er appartementen, hotelkamers, chalets, en pensions te verkrijgen. De aangename familiesfeer en de samengestelde traditionele huizen kenmerken Morillon. Het dorp is gebouwd rondom de oude kerk uit de 16e eeuw, die centraal staat in het dorp.

Morillon heeft een uitgestrekt skigebied en is onderdeel van het Grand Massif. Met ruim 265 km aan pistes is dit één van de grootste skigebieden in Frankrijk, waarbij de vijf plaatsen Morillon, Samoëns, Sixt, Les Carroz en Flaine aan elkaar zijn gekoppeld.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief