In Savoie vind je een ruime keuze aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Savoie te vinden die aan jouw wensen voldoet. Grote gezelschappen kiezen meestal voor een chalet of vakantiehuis. Wil je genieten van luxe dan ligt de keuze voor een wellnesshotel voor de hand. Een vakantieboerderij of vakantiepark is een goede optie wanneer je eens wat anders wil dan een pension of gasthof. Er is altijd een accommodatie in Savoie te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een vakantie in Savoie start bij de keuze van een accommodatie. De ligging, de grootte, het type, tal van vragen die je dient te beantwoorden wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in Savoie. Vast staat dat er voor iedereen een geschikte accommodatie in Savoie te vinden valt. Van luxe hotel tot standaard pension en van eenvoudig appartement tot sfeervol chalet. Het aanbod is ruim en divers.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

61 resultaten gevonden

Hotels (38) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (6) Appartementen (12) Chalets (1)

Savoie in het kort

  • Beroemde wintersportplaatsen
  • Sneeuwzekere skigebieden
  • Dé regio voor bergsporters

Bergen, bergen en nog eens bergen, zo kun je de Savoie het beste samenvatten. Wanneer de toppen gehuld zijn onder een dikke laag sneeuw weten wintersporters de weg naar de vakantiehuizen en hotels van de Savoie maar al te goed te vinden. Bekende skigebieden van de Savoie zijn Val d’Isère, Tignes en Courchevel. De omvang van de skigebieden, de sneeuwzekerheid en de vele accommodaties aan de piste doen veel wintersporters besluiten ieder jaar weer naar een skigebied in de Savoie terug te keren.

Er zijn weinig departementen in Frankrijk die rijk zijn aan zo’n onuitputtelijk aanbod van natuur. Wanneer de sneeuw langzaam wegsmelt en de temperatuur de hoogte in gaat, trekt de Savoie een heel ander publiek. Wielrenners beklimmen magische bergen als de Galibier en de Madeleine, wandelaars wagen zich aan uitdagende wandeltochten en rustzoekers ontspannen aan de oever van een bergbeek of –meer. Een vakantiehuis of hotel in de Savoie is een uitstekende optie voor mensen die kennis willen maken met het ruige Franse berglandschap.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief