Chalets in Savoie - Frankrijk

Visual

Sfeervol, exclusief en een uitstekende ligging, zo kun je chalets in Savoie het beste omschrijven. Ten opzichte van een vakantiehuis is een chalet in Savoie vaak ook net weer even wat luxer. Sauna, open haard, ruime keuken, het maak je verblijf allemaal net even wat aangenamer. Tel daar ook nog eens de ligging, vaak aan de piste, bij op en je begrijpt waarom chalets in Savoie zo populair zijn.

Bij de aanblik van een chalet weet je vaak al dat het goed zit. Door het gebruik van natuurlijke materialen geeft het chalet een sfeervolle indruk. Wie over net dat beetje extra comfort wil beschikken, zal zich helemaal thuis voelen in een chalet in Savoie. De beslotenheid van je eigen accommodatie maar dan wel luxe en exclusief. Breng je vakantie door in een chalet in Savoie.

Lees meer

1 gevonden Chalet

Gelegen in het skigebied le Planet, in het charmante dorpje St François Longchamp, ligt hotel-restaurant Le Chalet d'Augustine. Het is de ... Lees meer

Accommodatie: Chalet met 36 bedden

Kenmerken: wandelen, families, frans

Ligging: rustige omgeving

Vanaf €57,-  

Savoie in het kort

Foto Savoie
  1. Beroemde wintersportplaatsen
  2. Sneeuwzekere skigebieden
  3. Dé regio voor bergsporters

Savoie

Bergen, bergen en nog eens bergen, zo kun je de Savoie het beste samenvatten. Wanneer de toppen gehuld zijn onder een dikke laag sneeuw weten wintersporters de weg naar de vakantiehuizen en hotels van de Savoie maar al te goed te vinden. Bekende skigebieden van de Savoie zijn ...
Val d’Isère, Tignes en Courchevel. De omvang van de skigebieden, de sneeuwzekerheid en de vele accommodaties aan de piste doen veel wintersporters besluiten ieder jaar weer naar een skigebied in de Savoie terug te keren.

Er zijn weinig departementen in Frankrijk die rijk zijn aan zo’n onuitputtelijk aanbod van natuur. Wanneer de sneeuw langzaam wegsmelt en de temperatuur de hoogte in gaat, trekt de Savoie een heel ander publiek. Wielrenners beklimmen magische bergen als de Galibier en de Madeleine, wandelaars wagen zich aan uitdagende wandeltochten en rustzoekers ontspannen aan de oever van een bergbeek of –meer. Een vakantiehuis of hotel in de Savoie is een uitstekende optie voor mensen die kennis willen maken met het ruige Franse berglandschap.
Lees meer