In Haute Savoie vind je een ruime keuze aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Haute Savoie te vinden die aan jouw wensen voldoet. Grote gezelschappen kiezen meestal voor een chalet of vakantiehuis. Wil je genieten van luxe dan ligt de keuze voor een wellnesshotel voor de hand. Een vakantieboerderij of vakantiepark is een goede optie wanneer je eens wat anders wil dan een pension of gasthof. Er is altijd een accommodatie in Haute Savoie te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een vakantie in Haute Savoie start bij de keuze van een accommodatie. De ligging, de grootte, het type, tal van vragen die je dient te beantwoorden wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in Haute Savoie. Vast staat dat er voor iedereen een geschikte accommodatie in Haute Savoie te vinden valt. Van luxe hotel tot standaard pension en van eenvoudig appartement tot sfeervol chalet. Het aanbod is ruim en divers.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

44 resultaten gevonden

Hotels (30) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (6) Appartementen (5) Chalets (1)

Haute Savoie in het kort

  • Departement van de Mont Blanc
  • Skiën op de pistes van Les Portes du Soleil
  • Watersporten op het meer van Annecy

De Haute Savoie is vanuit Nederland gezien het dichtstbijzijnde stukje van de Franse Alpen. Met plaatsen als Annecy, Chamonix, Morzine en Megève is dit ook direct een van de populairste departementen van Frankrijk. In de winter wordt de Haute Savoie overspoeld door wintersporters en in de zomer weten veel bergsporters de weg naar deze bergachtige regio te vinden.

Andere trekpleister is de beroemde Mont Blanc, die met een hoogte van 4811 meter lange tijd werd gezien als de hoogste berg van Europa. Een expeditie naar de top van deze mythische berg is een absolute must voor de ervaren alpinist. Kies voor een hotel of vakantiehuis in de Haute Savoie wanneer je wilt skiën op de sneeuwzekere pistes of van een actieve bergzomer wil genieten.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief