Gasthof in Zwitserland

Visual

Een gasthof in Zwitserland is de ideale accommodatie wanneer je sfeervol wilt overnachten. Een gasthof is vaak al jaren in handen van dezelfde familie en daarmee de gastvrijheid ongeëvenaard. De sfeer in een gasthof in Zwitserland is echt authentiek. Een knisperende open haard, intieme stubes en een houten eetkamer zijn gemeengoed in een gasthof. In tegenstelling tot een pension kun je in een gasthof ’s avonds wel dineren. De voorzieningen zijn vaak van een iets minder niveau dan in een hotel maar dat heeft ook zo z’n charme.

Wie authentiek wil overnachten is bij een gasthof in Zwitserland aan het goede adres. Maak kennis met de tradities en gebruiken uit de streek en dompel je onder in vroegere tijden. Kijk er niet raar van op wanneer je wordt bedient in klederdracht bijvoorbeeld! De sfeer van een gasthof is uniek en vind je vrijwel nergens anders. Van een verblijf in een gasthof in Zwitserland krijg je beslist geen spijt.

Lees meer

1 gevonden Gasthof

De Hameau Mountain Lodge is een prive lodge met bistro-restaurant boven het dorp Haute Nendaz. Het biedt een panoramisch uitzicht op de R ... Lees meer

Accommodatie: Gasthof met 28 bedden

Kenmerken: hotelbar, parkeerplaatsen, skikelder/-kamer

Ligging: in de buurt van de lift, rustige omgeving, aan ...

Restaurant
Vanaf €94,-  

Zwitserland in het kort

Foto Zwitserland
  1. Uitstekende service
  2. Zwitserse gastvrijheid
  3. Prachtige locaties

Zwitserland

Wie aan een hotel in Zwitserland denkt, denkt aan uitstekende service, gastvrijheid en kwaliteit. Tijdens je verblijf in een hotel in Zwitserland zal het je aan niets ontbreken. De prachtige omgeving, culinaire traktaties, tal van redenen om voor een hotel in Zwitserland te ki...
ezen. Van authentiek berghotel tot luxe wellness resort in een kuuroord, de mogelijkheden zijn legio. Voor welk type hotel in Zwitserland je ook kiest, je kunt er altijd op rekenen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Kwaliteit, dat is het woord dat aansluit bij de hotels in Zwitserland.

Met een groter reisgezelschap ligt de keuze voor een vakantiehuis of vakantiewoning in Zwitserland meer voor de hand. Een vakantiehuis in Zwitserland is ideaal voor een gezellige vakantie waarin ieder z’n gang kan gaan. Rustig gelegen in het dal, in het centrum van een dorp of toch liever direct aan de piste? Wie toe is aan wat meer luxe kiest voor een Zwitsers chalet. De chalets in Zwitserland voldoen aan de modernste eisen en zijn een heerlijk onderkomen voor een zorgeloze vakantie in de bergen.
Lees meer