Accommodaties in Lötschental - Zwitserland

Header foto van loetschental

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Lötschental. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Lötschental. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Lötschental kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Lötschental boeken.

Lees meer

1 gevonden accommodatie

Hotel Nest- und Bietschhorn ligt in Ried in het hart van het Lötschental. Het Lötschendal met zijn Lötschengat is één van de meest authen ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 30 bedden

Kenmerken: sauna, parkeerplaatsen, speelkamer

Ligging: rustige omgeving, aan de langlaufloipe

Fitness Restaurant Sauna
Vanaf €63,-  
test

Lötschental in het kort

Foto Lötschental

Lötschental

Lötschental is pas sinds de komst van de rails in 1910 bereikbaar voor buiten...
staanders. Het dal is eeuwen afgesneden geweest van de rest van de wereld. En dat is te merken. Lötschental staat nog steeds bol van tradities van weleer en heeft nog steeds een sterke hang naar onafhankelijkheid. De dorpen in het dal zijn wel gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien zonder af te doen aan de sfeer. Het skigebied van Lötschental is leuk voor skiërs van alle niveaus. Ook voor snowboarders en langlaufers is er genoeg te doen.
Lees meer