Accommodaties in Disentis - Zwitserland

Header foto van disentis

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Disentis. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Disentis. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Disentis kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Disentis boeken.

Lees meer

1 gevonden accommodatie

Accommodatie: Hotel met 116 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, parkeerplaatsen

Ligging: aan de piste, in de buurt van de lift, rustige ...

test

Disentis in het kort

Foto Disentis
  1. Charmant dorp met beroemd Benedictijner klooster
  2. Zonnig en sneeuwzeker
  3. Fantastische toerafdalingen
  4. Bescheiden après-ski

Disentis

Vanuit het dorp vertrekt een grote cabinelift naar het skiplateau Caischavedr...
a. Vanaf hier liggen de voornamelijk rode pistes aan je voeten. Het hoogste punt van het skigebied is 2920 meter waardoor je je over de sneeuwzekerheid geen zorgen hoeft te maken. De pistes van Disentis vallen vooral in de smaak bij gevorderden en skiërs die wel houden van een beetje uitdaging.
Lees meer