Op zoek naar een accommodatie in Sils? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Sils. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Sils te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Sils. Bij de onderstaande accommodaties in Sils kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Sils neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Sils in het kort

  • Autovrij dorp met grote parkeergarage
  • Het gletsjerskigebied Corvatsch-Furtschellas is het grootste van het Oberengadin
  • Voldoende pistes voor alle niveaus

Sils-Maria dankt zijn bekendheid aan het gevoelige gestel van een filosoof. Friedrich Nietzsche ontdekte in 1881 dat het hem nergens ter wereld zo goed ging als in Sils-Maria. Tegenwoordig is Sils een autovrij dorp met een grote parkeerplaats. Even buiten Sils-Maria gaat de Furtschellasgondel naar 2800 meter hoogte. Onder de Piz Corvatsch begint een steil off-piste traject. Vanaf hier voeren pistes in alle kleuren terug naar het middenstation. Beginners zullen de eerste dagen in het skigebied Furtschellas blijven. Gevorderden zullen al snel de Corvatsch-gletsjer weten te vinden. Tussen Murtèl en Alp Margun zijn prachtige off-piste hellingen. De zwarte, maar niet al te moeilijke afdaling van Gian d'Alva naar St Moritz-Bad is een aanrader.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief