Appartementen in Zwitserland

Visual

In Zwitserland vind je tal van appartementen om je vakantie in door te brengen. Grote appartementen om met de hele familie of vriendengroep in te verblijven of kleinere onderkomens voor een gezin. Het appartement blijft nog altijd een van de populairste accommodatietypes. Je hebt de vrijheid van je eigen onderkomen en hoeft geen rekening te houden met andere gasten of tijdstippen van maaltijden. Op deze pagina vind je het aanbod van appartementen in Zwitserland.

Een vakantie in een appartement in Zwitserland hoeft ook beslist niet de hoofdprijs te kosten. Het is een betaalbare manier van overnachten aangezien je niet buiten de deur hoeft te eten en al je boodschappen kunt meenemen. Maak een keuze uit de diverse appartementen in Zwitserland en vraag direct de beschikbaarheid aan. Vervolgens neemt de accommodatie contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

2 gevonden Appartementen

Accommodatie: Appartement met 24 bedden

Kenmerken: sauna, parkeerplaatsen, wellnesscentrum

Ligging: in de buurt van de lift, centrale ligging, wink ...

Accommodatie: Appartement met 200 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, parkeerplaatsen

Ligging: in het bos, rustige omgeving

Zwitserland in het kort

Foto Zwitserland
  1. Uitstekende service
  2. Zwitserse gastvrijheid
  3. Prachtige locaties

Zwitserland

Wie aan een hotel in Zwitserland denkt, denkt aan uitstekende service, gastvrijheid en kwaliteit. Tijdens je verblijf in een hotel in Zwitserland zal het je aan niets ontbreken. De prachtige omgeving, culinaire traktaties, tal van redenen om voor een hotel in Zwitserland te ki...
ezen. Van authentiek berghotel tot luxe wellness resort in een kuuroord, de mogelijkheden zijn legio. Voor welk type hotel in Zwitserland je ook kiest, je kunt er altijd op rekenen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Kwaliteit, dat is het woord dat aansluit bij de hotels in Zwitserland.

Met een groter reisgezelschap ligt de keuze voor een vakantiehuis of vakantiewoning in Zwitserland meer voor de hand. Een vakantiehuis in Zwitserland is ideaal voor een gezellige vakantie waarin ieder z’n gang kan gaan. Rustig gelegen in het dal, in het centrum van een dorp of toch liever direct aan de piste? Wie toe is aan wat meer luxe kiest voor een Zwitsers chalet. De chalets in Zwitserland voldoen aan de modernste eisen en zijn een heerlijk onderkomen voor een zorgeloze vakantie in de bergen.
Lees meer