Op zoek naar een accommodatie in Verbier? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Verbier. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Verbier te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Verbier. Bij de onderstaande accommodaties in Verbier kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Verbier neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

11 resultaten gevonden

Hotels (5) Vakantiewoningen (1) Gasthof (1) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (2)

In de buurt van Verbier

Verbier in het kort

  • Grootste en meest chique dorp van de Quatre Vallées
  • Levendige après-ski
  • Talloze toerski- en off-pistemogelijkheden
  • Zeer zonnig dankzij gunstige ligging

Ooit is Verbier een lieflijk boerendorp geweest, maar tegenwoordig staan er een overvloed aan chalets rondom een kern van hotels, bars en winkels. Toch is het moderne, haast stadse Verbier een harmonieus geheel gebleven. Verbier is het grootste en meest chique dorp van Les 4 Vallées en heeft een levendige après-ski. Het internationale wintersportpubliek stroomt ieder jaar weer massaal toe om hier een zorgeloze vakantie te beleven.

Alle mogelijke voorzieningen waar je tijdens je wintersport naar verlangt zijn aanwezig in Verbier. Naast het centrum met tal van winkels, bars en restaurants vind je hier een openbaar sportcentrum met zwembad, sauna en solarium. Wie een dagje geen zin heeft om te skiën kan bijvoorbeeld ook gaan schaatsen. Een wintersport in Verbier biedt het totaalpakket: een levendig dorp, ruime keus aan accommodaties, een prachtig wintersportgebied en tal van voorzieningen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief