Op zoek naar een accommodatie in Nendaz? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Nendaz. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Nendaz te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Nendaz. Bij de onderstaande accommodaties in Nendaz kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Nendaz neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

11 resultaten gevonden

Hotels (5) Vakantiewoningen (1) Gasthof (1) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (2)

In de buurt van Nendaz

Nendaz in het kort

  • Aansluiting op de rest van Les Quatre Vallées
  • Sneeuwzekere bestemming
  • Ideaal voor families met kinderen
  • Gezellig dorpscentrum
  • Ook geschikt voor snowboarders, langlaufers en wandelaars

Nendaz ligt redelijk centraal in Les 4 Vallées en is een grote en moderne wintersportplaats. Alles is hier in het werk gesteld om het gezinnen met jonge kinderen naar de zin te maken. Vanuit Nendaz kan je naar de top van Tracouet (2200 m). Hiervandaan kan je naar Nendaz afdalen of naar Siviez skiën. Siviez is het middelpunt van het hele skigebied.

Door de ligging op een terras heb je vanuit Nendaz een prachtig uitzicht op de Berner, Walliser en Waadtländer Alpen. Nendaz bestaat uit een kleine, authentieke dorpskern met daaromheen tal van accommodaties voor wintersporters. Heden ten dage heeft de plaats gelukkig nog niks van haar oorspronkelijke uitstraling verloren. Nendaz is een kindvriendelijke wintersportbestemming en heeft hier ook een onderscheiding voor ontvangen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief