Op zoek naar een accommodatie in Laax? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Laax. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Laax te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Laax. Bij de onderstaande accommodaties in Laax kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Laax neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen

Laax in het kort

  • Trendy en sfeervolle wijk direct bij het skigebied
  • Voldoende keuze in bars en restaurants
  • Veel accommodaties direct aan de pistes
  • Oude dorpscentrum ligt op een paar km afstand van de liften
  • Veel zon

Laax is een bestemming dat de afgelopen jaren een behoorlijk ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het skigebied Flims, Laax & Falera ligt buiten het oude dorp en rondom de liften is een trendy en hippe wijk ontstaan. Met de komst van o.a. het “Riders Palace” en het “rockresort” heeft Laax zich ontpopt tot een populaire bestemming voor snowboarders, freestylers en freeriders. Hippe winkels, trendy bars en restaurants sluiten helemaal aan op deze doelgroep. Ook heeft Laax een “Freestyle Academy” waar zowel skiërs als snowboarders indoor hun tricks kunnen oefenen en lessen kunnen volgen.

De liften, veel (berg)restaurants, winkels, de skischool- en verhuur behoren allemaal tot dezelfde eigenaar: Reto Gurtner. Deze man heeft een enorm gevoel voor stijl en service en dit vind je overal terug in Laax. De accommodaties en restaurants zijn modern, origineel en sfeervol ingericht. Ook families zullen zich thuisvoelen in Laax: er zijn goede voorzieningen voor kinderen. Vaak wordt Laax in één adem genoemd met de nabijgelegen bestemmingen [IL:CHGRAU005] en [IL:CHGRAU004].

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief