Op zoek naar een accommodatie in Grainau? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Grainau. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Grainau te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Grainau. Bij de onderstaande accommodaties in Grainau kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Grainau neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

10 resultaten gevonden

Hotels (6) Vakantiewoningen (0) Gasthof (1) Pensions (3) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Grainau

Grainau in het kort

  • Grainau en omgeving tellen 100 km wandelwegen (waarvan 40 km winterwandelwegen)
  • Grainau telt 3800 inwoners
  • Zugspitze is de hoogste berg van Duitsland

Grainau profileert zichzelf als ‘das Zugspitzdorf’ en heeft niet alleen als voordeel boven Garmisch-Partenkirchen dat de toppen sneller te bereiken zijn, maar ook de drukte ontwijk je hier. Het is geen boerendorp meer. Daarvoor is er teveel in het toerisme geïnvesteerd, maar rust kun je er zeker vinden. De tandradbaan gaat dwars door het dorp Grainau naar de top. Als je nog sneller boven wilt zijn, neemt de gondel je de eeuwige sneeuw in.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief