Op zoek naar een accommodatie in Ofterschwang? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Ofterschwang. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Ofterschwang te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Ofterschwang. Bij de onderstaande accommodaties in Ofterschwang kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Ofterschwang neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

3 resultaten gevonden

Hotels (3) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Ofterschwang

Ofterschwang in het kort

  • Sneeuwzeker door aanwezigheid sneeuwkanonnen
  • Uitgebreide wandelmogelijkheden
  • 1800 meter lange wereldbekerafdaling

Ofterschwang is een dorpje dat in de schaduw ligt van de Ofterschwanger Horn (1405 meter). Het dorp ligt op een hoogte van 864 meter, en is gelegen aan de voet van de Allgäuer Alpen. Ofterschwang vormt samen met de dorpen [IL:DEBAYE014], Balderschwang, [IL:DEBAYE012] en [IL:DEBAYE028] het toeristische gebied de Allgäuer Hörnerdorpen.

Vanuit Ofterschwang vertrekt de beroemde ‘Weltcup-Express’. Maar niet alleen de experts kunnen hier heerlijk skiën, wintersporters van elk niveau kunnen uit de voeten in het skigebied. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen lessen nemen bij de skischool. Met meer dan 80 kilometer aan pistes biedt het skigebied van Ofterschwang een veelzijdig aanbod.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief