Op zoek naar een accommodatie in Balderschwang? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Balderschwang. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Balderschwang te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Balderschwang. Bij de onderstaande accommodaties in Balderschwang kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Balderschwang neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

3 resultaten gevonden

Hotels (3) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Balderschwang in het kort

  • Kindvriendelijk
  • Sneeuwzeker gebied
  • Hoogste skidorp van Duitsland

Balderschwang ligt op een hoogte van 1044 meter en is daarmee het hoogstgelegen wintersportdorp van Duitsland. In het dorpje wonen slechts een paar honderd mensen en boerentradities worden hier nog altijd levendig gehoude. Voor natuurgenieters is Balderschwang het paradijs. De bijnaam "Bayerisch-Sibirien" staat niet voor ijzige temperaturen, maar voor de hoge sneeuwzekerheid in de winter. En wanneer het nodig is, kan het pisteaanbod van 30 km op de Hochschelpen (1564 m) en Riedberger Horn (1798 m) ook nog van kunstsneeuw worden voorzien. Hierdoor duurt het skiseizoen in Balderschwang tot april. Balderschwang ligt vlakbij het Oostenrijkse Bregenzerwald, waardoor skiën in [IL:ATVORA039] of [IL:ATVORA031] ook tot de mogelijkheden behoort.

Het skigebied van Balderschwang is behoorlijk afwisselend. Highlights zijn de 4,5 km lange familieafdaling, de uitdagende FIS-afdaling (racepiste) en de goede faciliteiten voor kinderen: lopende band, kinderopvang, skischool, rodelmogelijkheden en snowtubing op de Riedberger Horn. Hoewel het skigebied zeer overzichtelijk en compact is, is er van drukte op de pistes geen enkele sprake. De massa heeft Balderschwang nog altijd niet ontdekt. Ook wandelaars en langlaufers (41 km loipe) kunnen in deze omgeving uitstekend uit de voeten. Balderschwang maakt onderdeel uit van de skiregio Hörnerdörfer dat in totaal over ruim 75 kilometers aan pistes beschikt.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief