Op zoek naar een accommodatie in Ruhpolding? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Ruhpolding. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Ruhpolding te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Ruhpolding. Bij de onderstaande accommodaties in Ruhpolding kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Ruhpolding neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Ruhpolding in het kort

  • Aansluiting op de Chiemgau Marathon loipe
  • Eén van de grootste gemeentes van Chiemgau
  • Ideaal voor beginners

Zo’n 20 kilometer van de Chiemsee ligt het dorp Ruhpolding, dat zich in de oostelijke Bayerische Alpen bevind. Het dorp ligt op 655 meter hoogte en is omgeven door bergen, waarvan de Sonntagshorn (1961 m) de hoogste is. Ruhpolding is met ongeveer 6500 inwoners het grootste dorp van Region Chiemgau en hoort bij de grootste skigebieden van Beieren. Er is een overdekt zwembad, een tennishal, een kunstijsbaan en een klimwand. Voor personen die geen hoogtevrees hebben, bestaat er de mogelijkheid om te paragliden en te deltavliegen. Diegene die meer geïnteresseerd zijn in de plaatselijke cultuur kunnen het houthakkersmuseum en regionale kunstmuseum bezoeken.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief