Accommodaties in Berchtesgaden - Duitsland

Header foto van berchtesgaden

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Berchtesgaden. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Berchtesgaden. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Berchtesgaden kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Berchtesgaden boeken.

Lees meer

2 gevonden accommodaties

Op ongeveer 900 meter hoogte, in het plaatsje Bischofswiesen, vind je Berggasthaus Götschenalm. Omgeven door bos en bergweiden; een prach ... Lees meer

Accommodatie: Gasthof met 36 bedden

Kenmerken: sauna, huisdieren toegestaan, restaurant

Ligging: aan de piste, in het bos, rustige omgeving

Fitness Kindvriendelijk Restaurant Sauna Huisdieren toegestaan
Vanaf €30,-  
Andere accommodaties in de buurt van Berchtesgaden

De Explorer hotels zijn moderne en duurzame hotels. Het hotel Explorer Berchtesgaden ligt in Schönau in Berchtesgaden omgeven door skipis ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 200 bedden

Kenmerken: sauna, niet-rokers kamer, allergievrij

Ligging: in de buurt van de lift, winkels in de buurt, a ...

Fitness Sauna Wellness
Vanaf €40,-  

Berchtesgaden in het kort

Foto Berchtesgaden
  1. Mooi stadje met oude huizen
  2. Mogelijkheden voor niet-skiërs
  3. Verlichte pistes op de Obersalzberg en in Marktschnellenberg
  4. Goede après-ski

Berchtesgaden

Langlaufen en wandelen is wel populair rond Berchtesgaden. Door de licht gloo...
iende omgeving en de prachtige natuur kun je deze activiteiten perfect beoefenen. Bobsleeën is ook heel populair in deze omgeving, je kunt eens een kijkje nemen bij de bobsleebaan of als je durft zelf een afdaling maken. Je kunt als copiloot mee in de bobslee, met als beloning een bobslee-diploma.
Lees meer