Op zoek naar een accommodatie in Philippsreut-Mitterfirmiansreut? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Philippsreut-Mitterfirmiansreut. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Philippsreut-Mitterfirmiansreut te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Philippsreut-Mitterfirmiansreut. Bij de onderstaande accommodaties in Philippsreut-Mitterfirmiansreut kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Philippsreut-Mitterfirmiansreut neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Philippsreut-Mitterfirmiansreut in het kort

  • Rustiek plaatsje in het Beierse Woud
  • Aantrekkelijk prijsniveau
  • Geen massatoerisme

Mitterfirmiansreut ligt in het zuidoosten van Duitsland vlakbij het drielandenpunt met Oostenrijk en Tsjechië. Het kleine wintersportplaatsje ligt ingebed tussen de bergen van het Beierse Woud en het Boheemse Woud. Aan natuur geen gebrek! En je vindt hier alle rust om er van te genieten aangezien de massa niet kiest voor een wintersport in Mitterfirmiansreut. Dankzij de glooiende pistes die niet al te veel hoogteverschil overbruggen, zijn het met name families en beginners die zich hier vermaken.

In Mitterfirmiansreut wonen ongeveer 250 mensen maar toch wist het dorp enkele jaren geleden de landelijke pers te behalen. Een eeuw geleden protesteerden de inwoners tegen het feit dat ze 90 minuten moesten lopen voor een kerkbezoek. Ze besloten een kerk van sneeuw te maken zodat ze ook in eigen dorp tijdens de kerstdagen naar de kerk konden. In 2011 werd dit verhaal nieuw leven in geblazen en herrees er wederom een kerk van sneeuw. De 19 meter hoge sneeuwkerk in Mitterfirmiansreut bood plaats aan 200 personen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief