Accommodaties in Philippsreut-Mitterfirmiansreut - Duitsland

Header foto van mitterfirmiansreut

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Philippsreut-Mitterfirmiansreut. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Philippsreut-Mitterfirmiansreut. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Philippsreut-Mitterfirmiansreut kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Philippsreut-Mitterfirmiansreut boeken.

Lees meer

1 gevonden accommodatie

Hotel Mitterdorf ligt op 1040 meter hoogte in het rustige bergdorpje Mitterfirmiansreut. Het is een traditioneel hotel wat als ideaal uit ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 98 bedden

Kenmerken: parkeerplaatsen, internetaansluiting, regionale ...

Ligging: rustige omgeving, hooggelegen

Vanaf €36,-  
test

Philippsreut-Mitterfirmiansreut in het kort

Foto Philippsreut-Mitterfirmiansreut
  1. Authentieke plaatsje in het Beierse Woud
  2. Betaalbaar wintersporten
  3. Geniet van de rust die hier hangt

Philippsreut-Mitterfirmiansreut

In Mitterfirmiansreut wonen ongeveer 250 mensen maar toch wist het dorp enkel...
e jaren geleden de landelijke pers te behalen. Een eeuw geleden protesteerden de inwoners tegen het feit dat ze 90 minuten moesten lopen voor een kerkbezoek. Ze besloten een kerk van sneeuw te maken zodat ze ook in eigen dorp tijdens de kerstdagen naar de kerk konden. In 2011 werd dit verhaal nieuw leven in geblazen en herrees er wederom een kerk van sneeuw. De 19 meter hoge sneeuwkerk in Mitterfirmiansreut bood plaats aan 200 personen.
Lees meer