In Graubünden vind je een ruime keuze aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Graubünden te vinden die aan jouw wensen voldoet. Grote gezelschappen kiezen meestal voor een chalet of vakantiehuis. Wil je genieten van luxe dan ligt de keuze voor een wellnesshotel voor de hand. Een vakantieboerderij of vakantiepark is een goede optie wanneer je eens wat anders wil dan een pension of gasthof. Er is altijd een accommodatie in Graubünden te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een vakantie in Graubünden start bij de keuze van een accommodatie. De ligging, de grootte, het type, tal van vragen die je dient te beantwoorden wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in Graubünden. Vast staat dat er voor iedereen een geschikte accommodatie in Graubünden te vinden valt. Van luxe hotel tot standaard pension en van eenvoudig appartement tot sfeervol chalet. Het aanbod is ruim en divers.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

30 resultaten gevonden

Hotels (22) Vakantiewoningen (2) Gasthof (0) Pensions (6) Appartementen (0) Chalets (0)

Graubünden in het kort

  • Wereldberoemde wintersportplaatsen
  • Regio met Itliaanse invloeden
  • Populairste vakantiegebied van Zwitserland

In het oosten van Zwitserland ligt de thuishaven van Heidi en de bron van de Rijn, het grootste vakantiegebied van Zwitserland, Graubünden. Graubünden is over het algemeen minder populair dan andere gebieden maar doet qua schoonheid zeker niet onder voor deze gebieden. Graubünden beschikt over tal van prachtige skigebieden en in de zomer zijn het vooral wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers die voor een hotel of vakantiehuis in Graubünden kiezen.

In Graubünden vind je de wereldberoemde wintersportplaatsen St. Moritz, Davos en Arosa. Ook de minder bekende plaatsjes zijn echter zeer de moeite waard om te bezoeken. In het zuiden van Graubünden merk je duidelijk de Italiaanse invloeden. Graubünden, een regio met meerdere gezichten waar het ieder seizoen genieten is.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief