Vakantiewoningen in Nauders - Oostenrijk

Header foto van nauders

Op zoek naar een vakantiepark in Nauders? Op deze pagina vind je het aanbod van bungalowparken in Nauders. De beslotenheid van je eigen huisje, maar wel de beschikking over tal van faciliteiten. Zo kun je de kracht van vakantieparken het beste omschrijven. Verblijven in je eigen sfeervolle accommodatie maar ook de mogelijkheid om te genieten van wellness, een middagje te zwemmen of te sporten in het sportcentrum. Kies voor een vakantiepark in Nauders wanneer je tijdens je vakantie naar meer op zoek bent dan alleen skiplezier.

Vakantieparken bieden een totaalpakket voor een zorgeloze vakantie. In principe hoef je het park niet eens af tijdens je verblijf! Een vakantiepark in Nauders is ook een goede optie voor grotere gezelschappen of meerdere families. Iedereen heeft een eigen onderkomen maar is nooit ver van elkaar verwijderd. Je kan doen en laten waar je zelf zin in hebt, en dat is toch wat je wil tijdens je vakantie in een vakantiepark in Nauders.

Lees meer

1 gevonden Vakantiewoning

Hoog in de bergen van Oostenrijk, Italië en Zwitserland bevindt zich het mooie vakantie gebied Reschenpass. In dit gebied ligt de plaats ... Lees meer

Accommodatie: Vakantiewoning met 10 bedden

Kenmerken: sauna, zonneweide, parkeerplaatsen

Ligging: in de buurt van de lift, centrale ligging, rust ...

Fitness Kindvriendelijk Sauna Huisdieren toegestaan
Vanaf €29,-  

Nauders in het kort

Foto Nauders
  1. Zeer geschikt voor families met kleine kinderen
  2. Veel mogelijkheden voor langlaufers
  3. Lange, ruime, sneeuwzekere afdalingen
  4. Zonnige ligging
  5. Goed uitgangspunt voor excursies naar Italië

Nauders

Wanneer je over de kronkelige weg door de Reschenpass naar Nauders rijdt, kom...
je langs imposante rotsmassieven en diepe, smalle ravijnen en bijna nog mooier is het dal met z’n beboste heuvels. Hier vind je de plaats Nauders die ‘bewaakt’ wordt door de toppen van de Mataunkopf en Pienkopf (2800 m). Dit duizenden jaren oude bergdorp behoort alleen al vanwege de hoge ligging (1400 m) tot de sneeuwzekerste plaatsen in Oostenrijk. Nauders heeft zijn historische karakter kunnen bewaren. Het oude stadscentrum staat zelfs in zijn geheel onder bescherming van de Oostenrijkse monumentenzorg.
Lees meer