Appartementen in Nauders - Oostenrijk

Header foto van nauders

In Nauders vind je altijd een appartement of vakantiehuis die aan jouw wensen voldoet. Een appartement in Nauders is een zeer geschikte accommodatie voor ieder gezelschap. Appartementen zijn er in alle soorten en maten waardoor je ook met een groot gezelschap prima voor een appartement in Nauders kunt kiezen. Je hebt voldoende ruimte om te gaan en staan waar je wil en loopt elkaar niet onnodig voor de voeten. Een ruime woon- en eetkamer zorgt ervoor dat iedereen ook gezellig samen kan zijn.

Vaak zijn de vakantiehuizen in Nauders behoorlijk authentiek en de inrichting is eenvoudig maar comfortabel. De laatste jaren komen er echter steeds meer luxere appartementen met moderne faciliteiten bij. Een appartement aan de piste in Nauders is natuurlijk helemaal genieten. ’s Morgens kan je op de ski’s stappen wanneer je zelf wil! Een appartement in Nauders is een betaalbare optie om comfortabel te overnachten met een groter gezelschap.

Lees meer

1 gevonden Appartement

Accommodatie: Appartement met 13 bedden

Kenmerken: skibus, engels, tuin / park

Ligging: centrale ligging

Nauders in het kort

Foto Nauders
  1. Zeer geschikt voor families met kleine kinderen
  2. Veel mogelijkheden voor langlaufers
  3. Lange, ruime, sneeuwzekere afdalingen
  4. Zonnige ligging
  5. Goed uitgangspunt voor excursies naar Italië

Nauders

Wanneer je over de kronkelige weg door de Reschenpass naar Nauders rijdt, kom...
je langs imposante rotsmassieven en diepe, smalle ravijnen en bijna nog mooier is het dal met z’n beboste heuvels. Hier vind je de plaats Nauders die ‘bewaakt’ wordt door de toppen van de Mataunkopf en Pienkopf (2800 m). Dit duizenden jaren oude bergdorp behoort alleen al vanwege de hoge ligging (1400 m) tot de sneeuwzekerste plaatsen in Oostenrijk. Nauders heeft zijn historische karakter kunnen bewaren. Het oude stadscentrum staat zelfs in zijn geheel onder bescherming van de Oostenrijkse monumentenzorg.
Lees meer