Gasthof in Nauders - Oostenrijk

Header foto van nauders

Op zoek naar een intiem en sfeervol gasthof in Nauders? Op deze pagina vind je diverse gasthofs in Nauders. Overnachten in een gasthof in Nauders is een belevenis op zich. Zo gauw je over de drempel van een gasthof in Nauders stapt, word je onder gedompeld in het authentieke Oostenrijk. De traditionele inrichting, de typische Oostenrijkse sfeer en de ongekende gastvrijheid maken overnachten in een gasthof zo bijzonder.

In tegenstelling tot een pension kun je bij een gasthof in Nauders ’s avonds wel eten. Aangezien een gasthof vaak al jaren in handen is van dezelfde familie geniet je hier van typische Oostenrijkse gerechten. Een hotel is de overtreffende trap van een gasthof. Het is er vaak net wat ruimer, luxer en uitgebreider. Voor veel mensen is dit echter de reden om voor een gasthof in Nauders te kiezen. De charme en sfeer van een gasthof in Nauders vind je vrijwel nergens anders.

Lees meer

3 gevonden Gasthof

Accommodatie: Gasthof met 28 bedden

Kenmerken: kinderbox, hotelbar, skikelder/-kamer

Ligging: centrale ligging

Accommodatie: Gasthof met 40 bedden

Kenmerken: sauna, skibus, stoombad

Ligging: aan de rand van het dorp

Accommodatie: Gasthof met 12 bedden

Kenmerken: tuin / park, internetaansluiting

Ligging: centrale ligging

Nauders in het kort

Foto Nauders
  1. Zeer geschikt voor families met kleine kinderen
  2. Veel mogelijkheden voor langlaufers
  3. Lange, ruime, sneeuwzekere afdalingen
  4. Zonnige ligging
  5. Goed uitgangspunt voor excursies naar Italië

Nauders

Wanneer je over de kronkelige weg door de Reschenpass naar Nauders rijdt, kom...
je langs imposante rotsmassieven en diepe, smalle ravijnen en bijna nog mooier is het dal met z’n beboste heuvels. Hier vind je de plaats Nauders die ‘bewaakt’ wordt door de toppen van de Mataunkopf en Pienkopf (2800 m). Dit duizenden jaren oude bergdorp behoort alleen al vanwege de hoge ligging (1400 m) tot de sneeuwzekerste plaatsen in Oostenrijk. Nauders heeft zijn historische karakter kunnen bewaren. Het oude stadscentrum staat zelfs in zijn geheel onder bescherming van de Oostenrijkse monumentenzorg.
Lees meer