Appartementen in Val Thorens - Frankrijk

Header foto van val-thorens

Op zoek naar een appartement in Val Thorens? Er is altijd een appartement in Val Thorens die aan jouw wensen voldoet. Ga je met een kleine groep op vakantie of juist met een grote? Wil je aan de piste zitten of liever in het centrum van het dorp. Tal van vragen die je moet beantwoorden voor je een appartement in Val Thorens boekt. Het appartement is een populaire accommodatietype aangezien je de vrijheid en beslotenheid hebt van je eigen onderkomen.

Daarnaast kan je, wanneer je verblijft in een appartement in Val Thorens, je vakantie zo duur maken als je zelf wilt. Wanneer je iedere avond zelf kookt en veel boodschappen al meegenomen hebt, blijft je vakantie betaalbaar. Op deze pagina vind je het aanbod van appartementen in Val Thorens. Je kunt direct de beschikbaarheid aanvragen waarna het appartement contact met je opneemt om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

2 gevonden Appartementen

Le Silveralp biedt complete en stijlvolle appartementen. Ieder appartement heeft zijn eigen balkon en een geweldig uitzicht over de prach ... Lees meer

Accommodatie: Appartement met 100 bedden

Kenmerken: niet-rokers kamer, kinderbox, gehandicaptenfaci ...

Ligging: centrale ligging, winkels in de buurt

Vanaf €67,-  

Résidence Village Montana is zeer comfortabel en ruim, voor Franse begrippen. Het ligt direct aan de piste en op één van de mooiste locat ... Lees meer

Accommodatie: Appartement

Kenmerken: sauna, kinderbox, hotelbar

Ligging: aan de piste, in de buurt van de lift

Fitness Restaurant Sauna
Vanaf €48,-  

Val Thorens in het kort

  1. Buitengewoon sneeuwzeker
  2. Veel accommodaties skiënd te bereiken
  3. Goede verbindingen met de rest van Les Trois Vallées

Val Thorens

Val Thorens heeft In tegenstelling tot veel andere Franse skidorpen sfeervoll...
e, houten appartementen in plaats van grauwe betoncomplexen. Hoogbouw is er wel, maar het vele hout en natuursteen geven de gebouwen in Val Thorens een vriendelijke uitstraling. De nieuwe appartementen zijn voornamelijk in “chaletstijl” gebouwd. De hoge ligging heeft ook nadelen: er is geen boom te zien en het kan er akelig koud zijn! Ook op het gebied van après-ski heeft Val Thorens een naam hoog te houden. Van vroeg in de middag tot diep in de nacht kun je hier feesten. Populaire bars zijn La Folie Douce, 360 Bar en Le Monde. Voor wie geen liefhebber is van après-ski, vallen er na het skiën tal van andere dingen te ondernemen. Zo is er onder andere een 6 km lange rodelbaan, zipline La Tyrolienne en kun je hier ijsduiken, ijskarten en fatbiken. Val Thorens is een bestemming waar iedere wintersporter zich zal vermaken.

Lees meer