Accommodaties in Harrachov - Tsjechië

Header foto van harrachov

Op deze pagina vind je het aanbod aan accommodaties in Harrachov. Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets in Harrachov. Ieder gezelschap vind een accommodatie die bij de wensen past. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een chalet of vakantiehuis voor de hand. Wie tijdens de vakantie wil genieten van luxe zal eerder kiezen voor een 5-sterrenhotel. Een appartement blijft ook nog altijd een zeer populaire accommodatie om in te overnachten.

Als je een keuze hebt gemaakt uit de accommodaties in Harrachov kun je direct een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie neemt dan contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kun je makkelijk en snel een accommodatie in Harrachov boeken.

Lees meer

4 gevonden accommodaties

Accommodatie: Hotel met 514 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, skikelder/-kamer

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: parkeerplaatsen, internetaansluiting, senioren

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: hotelbar, restaurant, satelliet-/kabel tv

Ligging: -

Accommodatie: Hotel met 90 bedden

Kenmerken: restaurant, zonneterras, balkon/terras

Ligging: -

Harrachov in het kort

  1. Populaire wintersportplaats waar ook de niet-skiër zich prima kan vermaken.
  2. Beroemd om haar glasindustrie.
  3. Gezelligheid vind je in de diverse bars en discotheken.

Harrachov

Pas na de Tweede Wereldoorlog is Harrachov zich gaan ontwikkelen als wintersp...
ortbestemmingen. De dorpen Ryzoviste, Harrachov en Novy Svet groeiden naar elkaar toegegroeid en het toerisme kwam op gang. Inmiddels kun je vanuit Harrachov met de 4-persoons stoeltjeslift richting skigebied [IL:CZTSJE04] dat over ongeveer 10 kilometer aan pistes beschikt. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook heel goed langlaufen en wandelen. Bijkomend voordeel: zowel de overnachtingen als de prijzen in de bars en restaurants zijn goed betaalbaar. Er gaan geluiden op dat de skischans van Harrachov nieuw leven in wordt geblazen. Er vinden hier al enige jaren geen wedstrijden meer plaats, maar de Tsjechische skifederatie lijkt de schans te willen gaan renoveren.
Lees meer