Op zoek naar een accommodatie in Harrachov? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Harrachov. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Harrachov te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Harrachov. Bij de onderstaande accommodaties in Harrachov kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Harrachov neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Harrachov in het kort

  • Levendige bestemming met lage prijzen
  • Groot skigebied voor Tsjechische begrippen
  • Sneeuwzeker dankzij sneeuwkanonnen

Harrachov is één van de belangrijkste wintersportplaatsen in Tsjechië. Het sfeervolle dorp is gelegen aan de westkant van het Reuzengebergte en beschikt over een - voor Tsjechische begrippen – groot skigebied. In het gezellige centrum van Harrachov vind je leuke winkeltjes, diverse bars en restaurants. Voordat Harrachov zich ontwikkelde als wintersportplaats, maakte het furore in de glasindustrie. Alles over deze geschiedenis en mooie creaties kun je vinden in het glasmuseum. Ook zijn er daarom veel winkels die glas verkopen.

Pas na de Tweede Wereldoorlog is Harrachov zich gaan ontwikkelen als wintersportbestemmingen. De dorpen Ryzoviste, Harrachov en Novy Svet groeiden naar elkaar toegegroeid en het toerisme kwam op gang. Inmiddels kun je vanuit Harrachov met de 4-persoons stoeltjeslift richting skigebied Harrachov - Certova hora dat over ongeveer 10 kilometer aan pistes beschikt. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook heel goed langlaufen en wandelen. Bijkomend voordeel: zowel de overnachtingen als de prijzen in de bars en restaurants zijn goed betaalbaar. Er gaan geluiden op dat de skischans van Harrachov nieuw leven in wordt geblazen. Er vinden hier al enige jaren geen wedstrijden meer plaats, maar de Tsjechische skifederatie lijkt de schans te willen gaan renoveren.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief