Accommodaties in Tsjechië - Tsjechië

Visual

In Tsjechië vind je een ruime keuze aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Tsjechië te vinden die aan jouw wensen voldoet. Grote gezelschappen kiezen meestal voor een chalet of vakantiehuis. Wil je genieten van luxe dan ligt de keuze voor een wellnesshotel voor de hand. Een vakantieboerderij of vakantiepark is een goede optie wanneer je eens wat anders wil dan een pension of gasthof. Er is altijd een accommodatie in Tsjechië te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Een vakantie in Tsjechië start bij de keuze van een accommodatie. De ligging, de grootte, het type, tal van vragen die je dient te beantwoorden wanneer je op zoek bent naar een accommodatie in Tsjechië. Vast staat dat er voor iedereen een geschikte accommodatie in Tsjechië te vinden valt. Van luxe hotel tot standaard pension en van eenvoudig appartement tot sfeervol chalet. Het aanbod is ruim en divers.

Lees meer

4 gevonden accommodaties

Accommodatie: Hotel met 514 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, skikelder/-kamer

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: parkeerplaatsen, internetaansluiting, senioren

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: hotelbar, restaurant, satelliet-/kabel tv

Ligging: -

Accommodatie: Hotel met 90 bedden

Kenmerken: restaurant, zonneterras, balkon/terras

Ligging: -

Zoek een accommodatie in Tsjechië

Tsjechië in het kort

Foto Tsjechië
  1. Betaalbaar wintersporten
  2. Ideaal voor beginners en families
  3. Niet geheel sneeuwzeker
  4. Veel accommodaties aan de piste

Tsjechië

In het noordoosten van Tsjechië ligt het Reuzengebergte, een van de populairste vakantieregio’s van het land. ’s Winters weten wintersporters de weg naar skidorpen als Harrachov, Benecko en Spindleruv Mlyn maar al te goed te vinden. In de zomer zijn het vooral wandelaars en na...
tuurliefhebbers die kiezen voor een vakantie in het Reuzengebergte. Aan de grens met Polen ligt een vakantieregio die het hele jaar druk wordt bezocht. Wat als nadeel kan worden gezien is dat de bergen slechts reiken tot een geringe hoogte. De skigebieden zijn hierdoor niet geheel sneeuwzeker en van een beperkte omvang.

Beginners en families vinden in het Reuzengebergte echter optimale voorwaarden voor een geslaagde wintersport. Eenvoudige pistes, betaalbare prijzen en accommodaties aan de piste. De afgelopen jaren is de populariteit van het Reuzengebergte toegenomen wat er voor heeft gezorgd dat er steeds meer hotels en vakantiehuizen zijn bijgekomen. Ook voor de afstand hoef je een vakantie in het Reuzengebergte niet te laten. Het is vaak zelfs minder ver rijden dan naar de diverse skigebieden in bijvoorbeeld Tirol of het Salzburgerland. Het Reuzengebergte in Tsjechië is een prima vakantiebestemming voor mensen die betaalbaar willen wintersporten in een kleiner skigebied.
Lees meer